zondag 12 februari 2012

Speelman & Speelman

Korting via de woningbouw, nou deze dames zijn daar wel voor te porren hoor! Zijn dat niet die jongens van 'weekie wat een weekie' bij Giel van 3fm? In een grijs grauw dorpje even verderop spelen ze in het geweldige Holstohuus. Tja alleen de naam al en u weet dat we op het platteland zijn, nou ja platteland.. Er zijn veel weilanden, laten we het zo zeggen. Overijssel aan de goeie kant van de ijssel.

We roken nog een peuk nadat de cappuccino goed smaakte. 'Flits'.. Zegguh, dat was die ene?? Die krullenkop die voorbij vloog. Dat was die ene!! We roepen nog wat, en hij roept wat terug. Geen idee wat wij zeiden of wat hij zei.
Op de gang komen ze ons zelf binnen halen. Tja, dat doen Acda en de Munnik niet meer. De show is grappig, mijn vriendin ligt helemaal slap over de stoel. De liedjes zijn gaaf met een lekker deuntje en ze zingen goed. Erg leuk dus.

Na de pauze stellen ze de vraag of er in dit dorp ook een kroeg is. We lachen hard, dan hadden ze in ons dorp moeten spelen, maar helaas.. Nee dus, geen kroeg. Ze zijn in shock. Gelukkig maar dat ze hier wel een tap hebben, dus een biertje kan wel. Vol energie en lol gaan ze weer verder, de beide broers. De mooie liedjes en leuke grappen volgen elkaar op.

Ik vond ze leuk! Speelman & Speelman.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten