zaterdag 14 juli 2012

Ons team


Ons team bestaat uit vijf. Als er een speler uitvalt zal de ander iets harder moeten lopen. Als er niet samengewerkt wordt gaan we nooit winnen.
De aanvoerder heeft nog steeds met haar rug. Onderzoeken die pijnlijk zijn en hersteltijd voor nodig is. Er lijkt nog geen verbetering en de aanvoerder is het behoorlijk zat. Zo ook de rest van de spelers...

Na heftige maanden en een week voor de zomervakantie zijn de spelers moe en toe aan vakantie. Zoals elk jaar zou ik bijna willen zeggen. De laatste week moet de aanvoerder ze door de week sleuren. Wandelvierdaagse, zwemvierdaagse, zwemlessen en steeds wat later naar bed door alle festiviteiten slurpen de laatste energie weg.
Vermoeiende ruzies onderling de spelers, chagrijnige koppen en de vermoeidheid eisen hun tol.

Zo af en toe zet de aanvoerder ze even op de reserve bank. Even een peptalk en de neuzen dezelfde kant op krijgen. We zijn een team, als we niet samenwerken komen we nergens!! Na zo'n peptalk lijkt het eventjes weer goed te gaan.

Nog een weekje afzien en dan zes weken uitrusten, de aanvoerder heeft mixed feelings over de vakantie. Zes weken volop aanvoerder zijn zonder rust of blessure tijd.
We bereiden ons voor op de grote zomervakantie, de zon zou al een beetje schelen, maar die lijkt zich hardnekkig te verschuilen achter regenwolken.

Ach we kunnen altijd nog strafschoppen gaan nemen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten