maandag 6 september 2010

Poly-ammehoela.




Je wordt er tegenwoordig mee om de oren gesmeten. In plaat van massaal te gaan scheiden hebben we een nieuwe oplossing: Poly-ammehoela (Polyamorie). Jij neukt mijn vrouw, ik neuk jouw man en 's avonds zitten we gezellig samen aan de wijn! Nou, klinkt fantastisch toch?

Man S flirt met vrouw A. Vrouw A is vriendin van Vrouw D (wel erbij blijven nu, dit gaat ingewikkeld worden!) Vrouw D neukt de buurman en de buurman neukt dan weer Vrouw A. Man S doet het dan weer met de buurvrouw van vrouw D. Dé wettelijke man van vrouw D doet het dan weer met vrouw A en op de buurt barbecue kan dat nog weleens wisselen. De volgende ochtend weet je pas met wie je het gedaan hebt en dat het eigenlijk de partner was van buurvrouw G en die hadden dan nét weer géén open huwelijk! Oei...

Lastig, ingewikkeld en wat een toestand! Ik kan me zo voorstellen dat Vrouw A, D en dus nu ook vrouw G samen aan de koffie zitten maandag ochtend, vrolijk babbelend over de prestaties van wellicht.. jouw man! "Doet hij dat bij jou nou ook...?"

Bij thuiskomst van de man krijgt hij vermoed ik de wind van voren omdat hij zijn lover wel anaal neemt maar zijn eigen vrouw niet. Nou, dan wordt het dus alsnog een scheiding? Begin van een burger oorlog en wie moet er dan aan te pas komen? Juist, de rijdende rechter. Voor je het weet zit je met je kop op tv te vertellen dat je vrouw het juist een goed plan vond dat Poly-ammehoela maar dat ze nu stinkend jaloers is en wil scheiden.

Laten we dus gewoon bij het oude blijven please? Gewoon gezond vreemdgaan! Niks aan het handje. Wat niet weet wat niet deert.
Mocht u nu echt van de oude stempel zijn dan kunt u altijd nog trouw blijven. Dat is sex met dezelfde man maar verlangen naar een ander.

2 opmerkingen: